Apa Yang anda Cari

Wednesday, 20 December 2017

Pengisian Chiola

Hye all.. memandangkan chiola baru je dapat cpu baru so chiola dah boleh nak update selalu. Ohya .. Chiola akan cuba untuk update 3 kali seminggu.. Masing2 dgn informasi berbeza.. Terutama sekali





ok.. selain daripada tu.. chiola buat randomize topic macam biasa ler.. namanya juga dairi chiola kan.. hahhaha... cuma kali ni nak share skit2 resepi yang terjadi .. chiola salah seorang yang suka google resepi tau tapi setiap kali chiola nk ikut .. mstia ada bahan yg kurang.. so chiola dah terbiasa utk gantikan dgn bahan lain so bila berjaya... jd lah jugak kan.. bujet2 lah sedap hahah... so nak ikut..sukati.. tknak ikut suda... :) oklah.. chiola nak update ni je... so keep up with chiola k.. :) btw bg beginner yang nak buat blog comel tu.. bleh lah buka link yg kat kanan belog ni k... selamat mencuba be like pro... ok babai

ps: esok chiola kena g checkup kat klinik... anak kedua bakal keluar thun depan :)

Tuesday, 27 December 2016

MIMPI GIGI TERCABUT

Hye all, chiola nak share tentang mimpi gigi tercabut ni. YA ALLAH thun ni 2x chiola mimpi benda ni. Mimpi gigi tercabut biasanya ditafsirkan sebagai satu petanda bahawa ada sesuatu yang merugikan harta benda atau kehilangan keluarga atau sakit. Itu tafsir mimpi mengikut islam.

TAFSIR MIMPI - GIGI PATAH (Tafsir Mimpi mengikut Islam)

Assalamualaikum..


Tafsir Mimpi Mengikut Islam

* Jika bermimpi gigi anda patah menandakan saudara anda akan mendapat kemalangan atau mati.

mimpi tercabut gigi adalah termasuk jenis mimpi qiasan


Friday, 2 September 2016

My baby Boo

Hello there.. mesti dan seharusnya rindu chiola kan.. chiola menghilang terlalu lama.. our laptop is broken and we had to went back to my hometown.. SABAH..  well.. perkembangan terbaru chiola.. chiola selamat melahirkan my little princess name
Moh Iza najda

but takde la gambar latest.. chiola cuma singgah sekejap je.. so malas nak upload dari henpon to laptop sbb laptop chiola sekarang ni screen sebelah je.. ni pon main minimized je mampu.. hahha... so here the 2 month picture of her.

  berat masa lahir :3.2 kg. masa lahir :7.43 am tarikh lahir:23.2.16