Apa Yang anda Cari

Friday, 2 September 2016

My baby Boo

Hello there.. mesti dan seharusnya rindu chiola kan.. chiola menghilang terlalu lama.. our laptop is broken and we had to went back to my hometown.. SABAH..  well.. perkembangan terbaru chiola.. chiola selamat melahirkan my little princess name
Moh Iza najda

but takde la gambar latest.. chiola cuma singgah sekejap je.. so malas nak upload dari henpon to laptop sbb laptop chiola sekarang ni screen sebelah je.. ni pon main minimized je mampu.. hahha... so here the 2 month picture of her.

  berat masa lahir :3.2 kg. masa lahir :7.43 am tarikh lahir:23.2.16 

Friday, 16 October 2015

Bajet perbelanjaan keluarga


Hye.. mesti semua dah rindu kat chiola kan.. :) well.. here i am now. Rumah chiola baru pasang wifi. so baru lah dapat m'online kan diri. hari ni chiola nak buat satu entry yg maybe berguna . this table i got from someone. so boleh lah bgi contoh. bgi korang2 yg bru mendirikan rumah tngga or yg bru nak tbuka mata nak buat plan perbelanjaan. Ni based on true story someone. haha.. ok let get started.. 

Sunday, 19 April 2015

PRETTY LITTLE LIARS fever.. again and again....


HEY2.. U.. U...hahhaa.. ingat tak dulu chiola ada post tntang pll . (pretty little liars) hah.. skng ni. chiola nak tunjuk  link nak tgok crita tu lak... https://www.primewire.ag/watch-350641-Pretty-Little-Liars-online-free .. nah. siap sampai latest season lagi taw.. tpi jgn menangis tau bg siapa yg bru nak tgok... serius crita ni buat kita obses and geram.. sbbb chiola pun bru abis tgok season 3.. bru nk masuk 4.. ahhahahha.... okey btw... chiola tetap dgn #PLLTheory chiola yg mngatakan aria is the one... wahahhaha.. tk puas hti lagi tu.. ok lah.. chiola kena berenti .. hahhaha

for all jgn lupa follow ig chiola : chakilut
hahahha.. mcm2 je kan nama.... babai...... luv u all <3