Sunday, 19 April 2015

PRETTY LITTLE LIARS fever.. again and again....


HEY2.. U.. U...hahhaa.. ingat tak dulu chiola ada post tntang pll . (pretty little liars) hah.. skng ni. chiola nak tunjuk  link nak tgok crita tu lak... https://www.primewire.ag/watch-350641-Pretty-Little-Liars-online-free .. nah. siap sampai latest season lagi taw.. tpi jgn menangis tau bg siapa yg bru nak tgok... serius crita ni buat kita obses and geram.. sbbb chiola pun bru abis tgok season 3.. bru nk masuk 4.. ahhahahha.... okey btw... chiola tetap dgn #PLLTheory chiola yg mngatakan aria is the one... wahahhaha.. tk puas hti lagi tu.. ok lah.. chiola kena berenti .. hahhaha

for all jgn lupa follow ig chiola : chakilut
hahahha.. mcm2 je kan nama.... babai...... luv u all <3

Friday, 16 January 2015

sakit chiola and sakit papa



tahun ni. myb thun malan9 chiola n papa.. chiola kena penyakit jantun9 tiroid n papa kena tibi tulan9. kadan9-kadan9 rasa benda ni tak adil. kenapa mesti semua ni jadi kan. :'(  chiola tgh search cara2 rawatan utk sakit papa. sbb chiola tkut nnti papa lumpuh semula.. chiola tk san99up nak t9ok... so b9i siapa2 nak thu apa penyakit tu.. meh cni chiola b9i tau.


WE getting married