Apa Yang anda Cari

Tuesday, 27 December 2016

MIMPI GIGI TERCABUT

Hye all, chiola nak share tentang mimpi gigi tercabut ni. YA ALLAH thun ni 2x chiola mimpi benda ni. Mimpi gigi tercabut biasanya ditafsirkan sebagai satu petanda bahawa ada sesuatu yang merugikan harta benda atau kehilangan keluarga atau sakit. Itu tafsir mimpi mengikut islam.

TAFSIR MIMPI - GIGI PATAH (Tafsir Mimpi mengikut Islam)

Assalamualaikum..


Tafsir Mimpi Mengikut Islam

* Jika bermimpi gigi anda patah menandakan saudara anda akan mendapat kemalangan atau mati.

mimpi tercabut gigi adalah termasuk jenis mimpi qiasan


Friday, 2 September 2016

My baby Boo

Hello there.. mesti dan seharusnya rindu chiola kan.. chiola menghilang terlalu lama.. our laptop is broken and we had to went back to my hometown.. SABAH..  well.. perkembangan terbaru chiola.. chiola selamat melahirkan my little princess name
Moh Iza najda

but takde la gambar latest.. chiola cuma singgah sekejap je.. so malas nak upload dari henpon to laptop sbb laptop chiola sekarang ni screen sebelah je.. ni pon main minimized je mampu.. hahha... so here the 2 month picture of her.

  berat masa lahir :3.2 kg. masa lahir :7.43 am tarikh lahir:23.2.16 

Friday, 16 October 2015

Bajet perbelanjaan keluarga


Hye.. mesti semua dah rindu kat chiola kan.. :) well.. here i am now. Rumah chiola baru pasang wifi. so baru lah dapat m'online kan diri. hari ni chiola nak buat satu entry yg maybe berguna . this table i got from someone. so boleh lah bgi contoh. bgi korang2 yg bru mendirikan rumah tngga or yg bru nak tbuka mata nak buat plan perbelanjaan. Ni based on true story someone. haha.. ok let get started..